Zatamnjivanje stakala

Zatamnjivanje stakala je jedan od najboljih načina da poboljšate izgled Vašeg automobile. Uz to, osećaćete se mnogo prijatnije jer zaštitni film na foliji smanjuje temperaturu unutar kabine Vašeg vozila. Apliciranje zaštitne folije čini vaša stakla sigurnijim od pucanja i ogrebotina.

Pored toga što povećava sigurnost i nudi prijatniji osećaj u automobilu, zatamnjivanjem stakala možete povećati cenu vašeg automobila!

Zatamnjivanjem stakala na Vašem vozilu smanjujete štetnost sunčevih zraka stvarajući barijeru izmedju enterijera Vašeg vozila i spoljašnjih uticaja. Auto proizvodjači proizvode automobile sa enterijerom od visokokvalitetne kože i sličnih materijala koji mogu izgubiti svoj kvalitet, popucati i izbledeti ukoliko se adekvatno ne zaštite. Zatamnjivanje stakala će kabinu Vašeg automobila učiniti hladnijom istovremeno štiteći instrument-tablu, sedišta i ostale delove enterijera. Uz to, klima uredjaj na vašem automobilu neće morati da radi punim kapacitetom kao do sada, što će mu sigurno produžiti vek trajanja. Zatamnjivanje stakala na Vašem automobilu omogućavate da na pristupačan način uštedite novac, energiju i povećate cenu svog automobila.

 

 

Zamnjivanje stakala 1

Poboljšava estetski izgled vozila
Umanjuje štetno zračenje sunca
Povećava cenu Vašeg vozila

Zatamnjivanje stakala

Opcije zatamnjivanja stakala

Chameleon car wraps nudi mnogo opcija kada je zatamnjivanje stakala u pitanju. Postoji više nijansi zatamnjivanja stakala, od 5 do 100% zatamnjenosti. Kontaktirajte nas i zajedno će mo odabrati najbolje rešenje za Vas.

Nijansa zatamnjivanja stakala se meri pomoću VLT (visible light transmission) koji u procentima prikazuje prolaz svetlosti kroz Vaša stakla.

 

Uklanjanje folija sa automobila

Chameleon wraps vrši i usluge uklanjanja starih folija sa stakala. Za to su potrebni stručni ljudi, specijalne hemikalije i odredjen alat. Problem sa uklanjenjem folija je u tome što većina folija sastavljena iz dva sloja. Ukljanjujući foliju sa stakala prvi sloj će vrlo verovatno otpasti ali drugi sloj će ostati na Vašim staklima. Drugi sloj nije toliko lagan za skidanje zapravo vrlo ga je teško skinuti ukoliko za to nemate odredjene alate i znanja. Umesto toga, predlažemo da mi uradimo taj posao za vas kako bi Vam uštedeli vreme i strpljenje.

OPASNOSTI UKOLIKO SE IPAK ODLUČITE DA FOLIJU SKINETE SAMI

Pored vidljive štete koja je estetske prirode kao rezultat nepotpunog uklanjanja folije, nestručnim uklanjanjem folije povećavate rizik od ozbiljnih i trajnih oštećenja na Vašem vozilu. Postoji mogućnost da pokušavajući da uklonite foliju sami, prekinete linije grejača i ukoliko se to dogodi grejači na vašem staklima više neće biti u funkciji. Neki modeli automobila imaju radio antenu prikačenu uz grejače i prave se od istog materijala. Budite veoma pažljivi ukoliko se odlučite da foliju skidate sami jer postoji mogućnost da nepažnjom napravite duplu štetu. Da bi ste izbegli oštećenja koja mogu nastati uklanjanjem folija predlažemo Vam da posao prepustite našim ljudima koji su osposobljeni za stručno i bezbedno uklanjanje folija.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi postavljanja ili uklanjanja folija kontaktirajte nas.