Presvlačenje enterijera

Presvlačenje enterijera postalo je veoma popularno. Ova popularnost dolazi pre svega zato što je to najefikasniji način da prilagodite, osvežite i transformišete unutrašnjost Vašeg automobila. Na ovaj način možete veoma brzo i lako prilagoditi unutrašnjost Vašeg automobila po svom ukusu bez poručivanja novih i skupih delova. Ukoliko su delovi Vaše instrument table izgrebani ili promenili boju ovo je najbolji način da je osvežite

Mi u Chameleon Car Wraps Vam nudimo uslugu presvlačenja unutrašnjosti folijom koju Vi odaberete. Spektar folija koje možemo primeniti u ovom slučaju je takodje širok ali se korisnici najčešće odlučuju za karbon foliju u crnoj ili nekoj drugoj boji. Mi Vam preporučujemo foliju sa efektom brušenog čelika koja takodje odlično izgleda.

Osvežava Vaš enterijer
Vek trajanja do 10 godina
Pristupačna cena

Proces presvlačenja enterijera

Proces presvlačenja unutrašnjosti traje u proseku 3-5 sati i nakon toga imaćete potpuno osveženu unutrašnjost Vašeg automobile. Folija u automobilu može da traje i do 10 godina, lako se uklanja i štiti originalno stanje i boju enterijera.

Pri aplikaciji folije skidamo svaki pojedinačan deo koji je moguće skinuti, kako bi vizuelni efekat nakon aplikacije bio potpuno realističan.

Predlažemo da pogledate neke od primera kako biste videli kakve mogućnosti postoje i dobili inspiraciju za Vaš automobil. Ograničenja osim mašte, gotovo da nema.

Oblepljivanje enterijera 3


Oblepljivanje enterijera 1


Oblepljivanje enterijera 2


 Oblepljivanje enterijera 4


Oblepljivanje enterijera 5


Oblepljivanje enterijera 6


Oblepljivanje enterijera 7