Presvlačenje automobila (CAR WRAPPING)

Prednosti

 • Novi izgled, može biti drastična promena.
 • Mogućnost reklamiranja.
 • Presvlačenje automobila čuva fabričku boju Vašeg vozila i time mu povećava cenu pri kasnijoj prodaji. Nakon uklanjanja folije ostaje originalna boja koja je bila zaštićena od ogrebotina i ostalih oštećenja.
 • Troškovi presvlačenja su nekoliko puta niži od farbanja automobila.
 • Cene pojedinih delova koji su npr. od pravih karbonskih vlakana su ogromne a isti efekat postiže presvlačenje automobila. Estetske razlike su gotovo neprimetne.
 • Lako uklanjanje i popravka
 • Dobro aplicinirana folija traje u proseku 3 do 5 godina u zavisnosti od okruženja i kvaliteta same folije.
 • Dajete osobenost Vašem automobilu.

presvlačenje automobila 

Zaštita fabričke farbe automobila
100%
Lako održavanje
90%
Mogućnost reklamiranja
90%
Manji troškovi od farbanja
50%
Zaštita fabričke farbe automobila
100%
Lako održavanje
90%
Mogućnost reklamiranja
90%
Manji troškovi od farbanja
50%

Šta možemo da presvučemo?

Automobili
Motorcikli

Vanovi i mini vanovi
Kombi vozila

Taksi vozila
Kabine

Prikolice

15490260041_a9fa426858_o (1)

Primena folija nije ograničena samo na presvlačenje automobila, kombija, prikolica i čamaca. Presvlačenje motorcikala i manjih dvotočkaša postalo je veoma popularno. Presvlačenje motorcikala je veoma efikasan i jeftin način da modifukujete i osvežite Vaš motorcikl ili skuter. Zbog male površine limarije na motorciklima, troškovi folije i usluge presvlačenja su znatno manji u odnosu na presvlačenje automobila.

Koje opcije presvlačenja postoje?

Kompletno presvlačenje automobila
Kao što i sam naziv kaže presvlačenje kompletne površine vozila, uključujući sve (brave, branike, itd.)delove na spoljnom delu vozila. Postoji veoma širok spektar boja i dezena koje možete pogledati ovde. Kao što smo već ranije pomenuli presvlačenje automobila je odlična zaštita boje Vašeg automobila.

Parcijalno presvlačenje
Vaš automobil ne mora biti u potpunosti presvučen. U poslednje vreme veoma je popularno delimično ili presvlačenje pojedinih delova automobila.

- Presvlačenje haube
- Presvlačenje krova
- Presvlačenje retrovizora
- Presvlačenje grilova
- Presvlačenje enterijera

Proces presvlačenja

Da bi ste dobili kvalitetno presvlačenje automobila predlažemo da angažujete nas ili nekoga ko je stručan na tom polju. Preporučujemo Vam Avery Dennison ili 3M folije kako biste dobili najbolji kvalitet za Vaš novac. Ako želite da uklonite foliju sa Vašeg automobila takodje Vam predlažemo da taj posao uradimo umesto vas kako bi bili sigurni da će sve biti uklonjeno i uradjeno veoma pažljivo bez oštećenja farbe prilikom procesa skidanja.


 

PROCES APLIKACIJE

 1. Proces započinje detaljnim pranjem i čiščenjem specijalnim hemikalijama kako bi mesta na kojima se folija aplicira bila potpuno čista i odmašćena.
 2. Merenje površine na koju se folija aplicira i precizno sečenje.
 3. Pozicioniranje i privremeno fiksiranje folije na karoseriju.
 4. Ravnomerno i pažljivo apliciranje folije
 5. Detaljan pregled i uklanjanje vazdušnih mehurića (ukoliko postoje)

NAPOMENA
Pranje vozila nije preporučljivo 48 sati nakon apliciranja folije, kako bi se proces lepljenja na svim mestima završio do kraja.


 

ODRŽAVANJE PRESVUČENOG AUTOMOBILA

Presvučeno vozilo ne zahteva nikakvo posebno održavane. Sundjerom, vodom i sapunicom možete očistiti sve nečistoće. Jedino što se ne preporučuje jeste da ukoliko perete vozilo aparatima sa visokim pritiskom (puškiranje) ne prinosite mlaz previše blizu. To može odlepiti ili oštetiti sastave (na rubovima i sl.). Ako perete automobil vodom pod visokim pritiskom držite mlaz na odstojanju od bar pola metra.


 

KOLIKO KOŠTA PRESVLAČENJE AUTOMOBILA?

Kliknite ovde da pogledate cenovnik naših usluga.

Ukoliko želite brendiranje vozila usluge grafičkog dizajna se dodatno naplaćuju i kao i usluge štampe.


 

KAKO DA ODABEREM ODGOVARAJUĆU FOLIJU ZA MOJ AUTOMOBIL?

Sa estetske strane teško da možete pogrešiti u izboru folije za Vaš automobil. Mnogo je teže naći tehničare koji mogu kvalitetno i profesionalno da obave proces aplikacije folije. To je ključ za duži vek trajanja same folije na Vašem automobilu. Kvalitetno aplicirana folija proizvedena od strane dobrog proizvodjača (Avery Dennison ili 3M) može da potraje u proseku 5 do 6 godina. Većina ozbiljnih proizvodjača nudi garanciju oko 5 do 8 godina na svoje folije u zavisnosti od boje i tipa folije. Ovde mozete pogledati neke od boja i dezena.

Ukoliko ste zainteresovani ili imate dodatnih pitanja molimo kotaktirajte nas.