Zaštitne folije za automobile

Sitni kamenčići, pesak, insekti, so i manje ogrebotine na parkingu nanose štetu na lakiranim površinama vašeg automobila gotovo na dnevnoj bazi. U slučaju kada zaštita ne postoji lakirana površina više nikada neće biti ista kao fabrička. Srećom, rešenje postoji.

Zašto zaštitne folije?

Zaštitne folije su jedan od najboljih načina da sačuvate kvalitet i svežinu laka Vašeg automobila. Nevidljivi film visokog sjaja  štiti područja koja su izložena oštećenjima npr. haubu, predje branike, retrovizore i sl. Preventivna zaštita štiti Vaš automobil od oštećenja a time čuva vrednost automobila i postojanost boje.

zastitne-folije-srbija-indjija

Štite Vaš automobil
Potpuno neprimetne
Pristupačna cena

zastitne-folije-srbija-zemun-2

Karakteristike zaštitne folije

Zaštitni film vremenom ne žuti i potpuno normalno se može održavati i polirati. Veoma je jak, izdržljiv i lako može biti uklonjen ukoliko za tim postoji potreba. Sve više i više ljudi postaje svesno potrebe i benefita zaštitnih folija. Mi u chameleon car wraps nudimo zaštitne folije nekoliko proizvodjača uključujući i treću generaciju 3M folija koje su svoju primenu našle u veoma širokom spektru, praktično gde god postoji lakirana, ravna površina koja je podložna ogrebotinama.

Ukoliko želite dodatne informacije u vezi zaštitnih folija molimo kontaktirajte nas